Gipsornamenten Enschede

Geef je woning een nieuw aanzicht, plaats gipsornamenten 

Wat zijn gipsornamenten?

Gipsornamenten staan ook wel bekend als sierlijsten, kooflijsten of rozetten. Dit zijn allemaal verschillende gedecoreerde afwerk materialen.

Rozetten vind je vaak terug op het plafond, vaak bij verlichting. Kooflijsten en sierlijst zijn bedoeld voor een elegante en soepele verbinding tussen de wand en hetplafond. Je woning krijgt hierdoor een meer karaktiristieke uitstraling.

Wil jij nieuwe kooflijsten laten plaatsen? Of wil je je oude kooflijsten of rozetten vervangen? Bel ons dan voor deze klus.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Rozetten voor stucwerk

Rozetten

Rozetten is een sierlijk ornament die vaak op plafonds, maar ook in enkele gevallen op wanden, worden aangebracht om je woning te verfraaien. Dit staat niet alleen mooi in een herenhuis, maar kan ook heel mooi staan in een nieuwbouwwoning.

Wij hebben een groot aanbod van plafond rozetten. We komen graag eens langs om je wensen te bespreken. We kunnen dan direct een afspraak maken om dit te installeren. Stukadoor Enschede is het juiste bedrijf voor deze klus.

 

Kooflijsten

Kooflijsten zijn ontworpen om de randen van plafonds op een unieke en verfijnde manier af te werken. Deze ornamenten zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, zodat er voor elk type woning een passende kooflijst beschikbaar is.

Ons assortiment aan kooflijsten omvat verschillende lengtes en breedtes, waardoor er ruime keuzemogelijkheden zijn. Na installatie kan ervoor worden gekozen om de kleur in de standaarduitvoering te behouden of om deze over te schilderen. Ongeacht de gekozen kleur, bent u verzekerd van een esthetisch fraaie overgang van de muur naar het plafond.

Het correct plaatsen van een kooflijst vereist nauwkeurigheid en vakmanschap. Wij adviseren daarom ten zeerste om een vakman in te schakelen voor deze taak. Door een professional in te huren, kunt u erop vertrouwen dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet en de kooflijst perfect tot zijn recht komt in uw interieur.

Decoratie stucwerk plaatsen

Tarieven

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Enschede

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!