Sierpleister Enschede

Geef je woning een nieuw aanzicht. Laat sierpleister aanbrengen

Wat is sierpleister?

Sierpleister is een prachtige vorm van decoratief stucwerk, dat met zorg en vakmanschap wordt aangebracht om de gewenste structuur te creëren. Door gebruik te maken van speciale korrels die naadloos versmelten met het gips, ontstaan wanden en plafonds met een unieke textuur. Deze vorm van gestructureerd stucwerk wordt vaak toegepast in woningen waar de bewoners een specifiek karakter aan hun interieur willen toevoegen.

Een van de grootste voordelen van sierpleister is de duurzaamheid ervan. Het is stoot- en krasvast, waardoor uw wanden langdurig beschermd blijven. Bovendien kan het direct in de gewenste kleur worden aangebracht, zodat u meteen kunt genieten van de perfecte afwerking. En als u ooit van kleur wilt veranderen, is het aanbrengen van een nieuwe verflaag eenvoudig te realiseren.

Een ander pluspunt is de gemakkelijke reparatie van sierpleister. Mocht er onverhoopt schade optreden aan de muur, dan is het herstellen ervan een relatief eenvoudige klus. Met de expertise en vaardigheden van Stukadoor Enschede bent u verzekerd van een vakkundige en zorgvuldige afhandeling van elke sierpleisterklus.

Waarom zou u genoegen nemen met gewone wanden en plafonds, als u met sierpleister een unieke en verfijnde uitstraling kunt creëren? Neem vandaag nog contact op met Stukadoor Enschede en laat ons uw interieur transformeren met de pracht en praal van sierpleister.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Soorten sierpleister

Soorten sierpleister

Als je de elegantie van sierpleister in huis wilt halen, staan er verschillende structuren tot je beschikking om uit te kiezen. De volgende opties staan voor je klaar:

 • Spachtelputz (met de mogelijkheid om glitters toe te voegen)
 • Granol
 • Rustieke Putz

Hoewel deze opties allemaal gebaseerd zijn op dezelfde principes, zit het onderscheid hem in de unieke structuren die ze creëren. We houden er van om persoonlijk bij je langs te komen en je de verschillen te laten zien. Op die manier kun je de perfecte keuze maken die aansluit bij jouw smaak en stijl.

Welke kleuren sierpleister?

Bij Stukadoor Enschede hebben we de expertise om sierpleister aan te brengen in vrijwel elke gewenste kleur. Zelfs als jouw specifieke kleur niet direct beschikbaar is, is dat geen enkel probleem! Sierpleister kan eenvoudig worden geschilderd, zodat je altijd de perfecte kleur kunt realiseren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de kleur aan te brengen via latex spuiten, waarmee je elke RAL-kleur op je muur kunt laten verschijnen. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om zelf de verfkwast ter hand te nemen en je muren te overschilderen.

Als je sierpleister op je muur hebt en je vindt het enigszins gedateerd, is er geen reden tot zorgen. Het overschilderen ervan is geen enkel probleem. Met sierpleister kun je eigenlijk nooit de verkeerde kleur kiezen, omdat je de mogelijkheid hebt om de uitstraling altijd aan te passen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in het prachtige effect van sierpleister op je muur? Aarzel dan niet en neem contact op met Stukadoor Enschede! Ons team staat klaar om dit voor jou te realiseren en jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Bel ons vandaag nog en laat ons jouw wensen vervullen met vakmanschap en stijl.

kleurenkaart
Stukadoor legt ondergrond aan

Welke ondergronden?

Voor een vlekkeloze afwerking is het belangrijk om te weten dat sierpleister niet zomaar op elke muur kan worden aangebracht. Voordat we kunnen beginnen met het aanbrengen van sierpleister, dienen de muren in een staat te zijn waarop ze klaar zijn voor de afwerking met verf. Het verschil tussen een muur die klaar is om geschilderd te worden en een muur die klaar is om behangen te worden, ligt in het gladde oppervlak van een muur die geschikt is voor schilderwerk.

Als je kiest voor gestuukte (schilderklaar) muren, ben je verzekerd van een optimale basis om te verven. Nadat de kale muur voorzien is van een primerlaag, kunnen we vervolgens de sierpleister aanbrengen.

Om het beste resultaat te behalen, adviseren wij altijd om te zorgen voor gestuukte (schilderklaar) muren. Op deze manier ben je verzekerd van een strak eindresultaat en een gelijkmatige verdeling van de sierpleister met dezelfde prachtige structuur.

Bij Stukadoor Enschede weten we als geen ander hoe belangrijk de juiste voorbereiding is voor een geslaagd project. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het creëren van een verbluffend resultaat met sierpleister op jouw muren. Bel nu en geef je interieur de elegante uitstraling die het verdient.

Tarieven

Vanaf 12,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

  1. Jouw NAW gegevens
  2. Je telefoonnummer
  3. Geef aan wat er moet gebeuren
  4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Enschede

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaringwerken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor besparen jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!