Tarieven

Wat kost een stukadoor

De prijzen die je op deze pagina’s vindt, dienen als richtlijn. Om een nauwkeurige prijsopgave te kunnen geven, hebben we meer informatie nodig over de specifieke werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Elke klus is uniek en er kunnen aanzienlijke verschillen zijn. Sommige muren hebben slechts een dunne laag van 8 mm pleister nodig, terwijl andere mogelijk 4 cm pleister nodig hebben. Bovendien kunnen sommige muren minder reparaties vereisen dan andere.

Daarom raden we altijd aan om van tevoren contact met ons op te nemen. Een van onze deskundigen komt graag langs om de klus te beoordelen en een offerte op maat te maken. Op die manier weet je van tevoren wat de kosten zijn en voorkom je verrassingen achteraf. Bel ons vandaag nog en verzeker jezelf van een transparante en betrouwbare service!

Wat zijn de gemiddelde kosten voor stucen

De prijzen starten vanaf 8,- per m2. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke kosten kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke kenmerken van jouw klus. Het type woning kan invloed hebben, bijvoorbeeld als er lange wanden zijn waar we snel meters kunnen maken. Daarentegen kunnen veel hoeken en het gebruik van stuclijsten de kosten beïnvloeden. Ook de dikte van de stuclaag speelt een rol bij het bepalen van de uiteindelijke prijs.

Hoewel we gemiddelde prijzen hanteren, raden we aan om contact met ons op te nemen voor een exacte prijsopgave. Onze experts komen graag bij je langs om de situatie te beoordelen en een nauwkeurige offerte op maat te maken. Op die manier heb je een duidelijk beeld van de kosten en kunnen we samen de beste oplossing vinden voor jouw project. Aarzel niet om ons te bellen en je stukadoorsklus in Enschede aan ons toe te vertrouwen.

Behang- en sausklaar 8,- tot 20,- per m2
Pleisterwerk 8,- tot 20,- per m2
Raapwerk 15,- tot 30,- per m2
Sierpleister 12,- tot 23,- per m2
Schuurwerk 15,- tot 20,- per m2
Beton Ciré Prijzen op aanvraag
Spacspuitwerk 8,- tot 12,- per m2
Voorstrijken 2,- tot 4,- per m2

*Prijzen kunnen fluctueren en afwijken van bovenstaande tabel.

Exacte prijzen weten? Vraag een gratis offerte aan.

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Wat er moet gebeuren
    4. Over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken.

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Enschede

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!