Spachtelputz Enschede

Geef je woning een nieuwe look. Laat ons spachtelputz aanbrengen

Wat is Spachtelputz?

Spachtelputz is een sierpleister met een gelijkmatige structuur. Deze structuur zorgt voor een slijtvaste afwerking aan jouw huis en kan zowel binnen als buiten aan je huis gebruikt worden. Door de stevige samenstelling van het stucmiddel is het een zeer geschikte manier van afwerken van jouw woning.

Dankzij de stoot- en kleurvastheid is spachtelputz één van de meest gekozen stucmiddelen om je woning mee af te werken. De afwerking kan zowel fijn als grof zijn. Omdat deze sierpleister steentjes bevat met een grootte van 0,5 t/m 5 mm.

Spachtelputz is echt een afwerkingsmateriaal. Daarom adviseren wij de wanden zo egaal mogelijk aan te leveren of dit door ons te laten doen met bijvoorbeeld Raapwerk.

Interesse gekregen om je muur af te laten werken met spachtelputz? Bel Stucadoor Enschede vandaag nog.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Stuc pasta

Ondergrond

Voor de beste hechting is het belangrijk dat spachtelputz op een egale muur word aangebracht. Dit geeft jouw wanden het mooiste resultaat.

Om zo kosten efficiënt mogelijk te werk te gaan mag je zelf de wanden egaal aanleveren (vaak gebeurd dit bij nieuwbouwwoningen), maar wij kunnen het ook voor je doen.

Voordat wij de uiteindelijke sierpleister aanbrengen voorzien wij de wanden van een primer laag. Dit zorgt voor een maximale hechting van de spachtelputz. Zo kun jij een lange tijd genieten van prachtige wanden. Wil jij dit aanbrengen zonder de primer om kosten te besparen? Dan is de kans op beschadigingen groter. Dit is natuurlijk zonde van zo’n duurzame investering.

Wil jij een strakke afgewerkte wand? Bel dan vandaag nog voor een gratis offerte.

 

Welke kleuren Spachtelputz?

Het grote voordeel van spachtelputz is dat het in iedere kleur kan worden aangebracht. Zo hoef jij na de tijd je wanden niet meer te voorzien van verf of het te laten latex spuiten bijvoorbeeld.

Mede dankzij dit voordeel is het een enorm financieel aantrekkelijke keuze om spachtelputz aan te laten brengen. Niet alleen bespaar je verf, maar ook een hele hoop tijd.

Wil je na verloop van tijd toch liever een andere kleur op de muren? Dan is dat geen probleem natuurlijk! Spachtelputz is overschilderbaar.

Laat Stukadoor Enschede een gratis offerte uitbrengen. Je zit nergens aan vast. Bel daarom vandaag nog.

 

kleurenkaart
Oud stucwerk vervangen

Over bestaand pleisterwerk

Je kunt bestaand pleisterwerk vervangen door spachtelputz. Het is per situatie afhankelijk of wij de spachtelputz in 1 keer aan kunnen brengen of dat wij de wanden eerst glad moeten strijken en moeten voorzien van een primer.

Daarom komen wij het liefste eerst langs om dit te beoordelen. Omdat het erg afhangt van de situatie kun je het beste telefonisch een afspraak inplannen.

Nieuwbouwwoningen

Vaak worden wanden in nieuwbouwwoningen egaal opgeleverd. Dit maakt ze dan ook vaak geschikt voor spachtelputz. 

Ook deze wanden voorzien wij eerst van een primer om een zo goed mogelijke hechting te kunnen garanderen. 

Wil jij echt jarenlang weinig onderhoud aan je wanden? Dan doe je er goed aan om voor kras- en stootvaste spachtelputz wanden te kiezen.

Nieuwbouw woning stucen

Tarieven

Vanaf 12,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Enschede

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!